Pečená štika

Jednoduchý a chutný  oběd, který zvládne každý. Manželky a přítelkyně rybářů určitě potvrdí 🙂

SUROVINY:

  • 4 filety ze štiky
  • citronová šťáva
  • sůl
  • 50 g slaniny
  • 1 lžíce oleje

PŘÍPRAVA:

Filety zakapeme citronovou šťávou a dáme uležet asi na 30 minut. Otřeme a posypeme solí. Slaninu nakrájíme a kostičky a vyškvaříme. Olej rozehřejeme a filety opečeme z obou stran. Upravíme na předehřátou mísu a ozdobíme petrželovou natí.
Doba pečení: asi 10 minut

Nepřehlédněte doporučený obsah pro Vás:

Share on facebook
Sdílet na Facebooku

Další zajímavé články

Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejsnazší použití webu. Budete-li nadále prohlížet náš web, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.