Luxusní pomalu pečená kachna

Manžel pochází z vesnice, přesto nikdy nechtěl, abych mu upekla kachnu, tvrdil, že mu nechutná. Respektovala jsem to a kachnu nepřipravovala. Jednou mi jí ale bratr přivezl a já vytáhla babiččin rodinný recept. Se zatajeným dechem jsem manželovi upečenou kachnu postavila na stůl. Chvíli váhal, ale pak kachničku ochutnal. Co říci na závěr? Pomalu pečená babiččina kachna má od té doby trvalé místo v našem jídelníčku :-).

Co vše si připravíme:

  • 1 kachna
  • 2 lžíce medu
  • sůl, drcený kmín

 

 


Pokračujte ve čtení na další stránce

Share on facebook
Sdílet na Facebooku

Další zajímavé články

Hovězí guláš

Jednoduchý recept na přípravu hovězího guláše, který zvládne každý. co vše si připravime (na 4 porce): 800g hovězího masa 500g nakrájené cibule 1 lžíci sladké

Pečená štika

Jednoduchý a chutný  oběd, který zvládne každý. Manželky a přítelkyně rybářů určitě potvrdí 🙂 SUROVINY: 4 filety ze štiky citronová šťáva sůl 50 g slaniny

Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejsnazší použití webu. Budete-li nadále prohlížet náš web, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.